Den bedste udnyttelse af din bils potentiale stopper naturligvis ikke ved den indvendige indretning, belysning eller tagløsninger.

Vi har diverse ekstraudstyr på programmet og kan naturligvis montere efter ønske. Her ser du nogle eksempler.

Styling & beskyttelse Værn om dit køretøj på en funktionel måde

Et køretøj kan blive udsat for mange ting, der forårsager skade på det. Har du brug for at dit køretøj ser ordentligt og velplejet ud? Så er beskyttelse af udsatte områder mod mindre kollisioner og skrammer måske en oplagt løsning.

Dobbelt anvendelse

Samtidig med at beskytte bilen kan frontafskærmning fungere som basis for montering af eksempelvis lys eller andet udvendig udstyr.

Uanset hvilket køretøj, det handler om, så har vi den afskærmning der passer til.

Beskyttelse. Der hvor du har brug for det

Alle de udsatte punkter på bilen kan beskyttes. Fordelen er at det er meget nemmere at skifte de forskellige beskyttelseselementer, hvis uheldet er ude, end at skulle skifte bilens kofangere eller kantlister mv.

Samtidig kan de forskellige beskyttelseselementer være med til at give varevognen et bestemt udtryk.

arrowSe mere arrowSe mindre

Trin Optimal adgang til varerummet

Skal du meget ud og ind ad dit varerum og håndterer du gods eller vægt samtidig? Trin kan gøre en stor forskel for både komfort, sikkerhed og effektivitet i hverdagen.

Nem og hurtig adgang

Det gør en stor forskel i hverdagen at have et trin som mellemvej til at træde op i varerummet. Det halverer afstanden og skåner dermed både knæene på vej ud og anstrengelsen på vej ind.

Vi tilbyder en række forskellige trin, som er tilpasset din bils udformning og beskaffenhed.

Stærkt og pålideligt

Trinnet, du ser her, er monteret bundsolidt og har overdimensioneret styrke, der sikrer at trinnet kan bruges bekymringsløst til trods for sin meget lave egenvægt.