Vi sørger for at din nye mandskabsvogn synes og godkendes, før vi afleverer den til dig.

Mandskabsopbygninger En mandskabsopbygning er din mulighed for transportere dine ansatte effektivt og sikkert.

Når vi opbygger en mandskabsvogn, sikrer vi at den resterende plads udnyttes bedst muligt til opbevaring, så din varevogn styrker din virksomhed mest muligt.

Når varevognen også skal kunne flytte personer

Varevogne skal ikke altid kun transportere materialer og værktøj. En mandskabsopbygning er en god løsning for virksomheder, der bevæger mandskab over store afstande uden at behøve et ocean af varevogne med kun to mand i hver.

Gå fra at kunne transportere 3 mand, klemt på forsædet til at kunne transportere op til 9 personer i din varevogn.

arrowSe mere arrowSe mindre

Godkendt, sikker og synet

Vi tilbyder udelukkende mandskabsopbygninger, der er godkendte og sikkerhedsmæssigt forsvarlige. Bilen er naturligvis synet med den nye opbygning, før den afleveres.

Dine ansattes sikkerhed og din virksomheds formelle forpligtelser er en naturligvis i højsædet, når der er tale om en mandskabsopbygning. Inden for disse rammer fokuserer vi naturligvis desuden på optimal udnyttelse af varevognens plads såvel som mandskabets komfort under ophold i bilen.

arrowSe mere arrowSe mindre

Komfort sikrer tilfredse medarbejdere

En mandskabsopbygning må gerne kunne lidt mere end at være et sæde. Vi sørger for at der lidt ekstra, der hvor det er muligt.

På en lang tur mellem Jylland og Sjælland kan det sagtens være, at telefonen trænger til en opladning, og så er det praktisk at der er et sted til dét lige ved hånden.

arrowSe mere arrowSe mindre