Reoler udgør kernen i en optimal udnyttelse af din varevogn.
Opbygningen tilpasses præcis efter dit behov.

Vi tilbyder et bredt udvalg af reolsystemer fra hhv. danske Finnerup og tyske Bott. Begge systemer er af høj kvalitet og holdbarhed og tilbyder noget til alle brugersegmenter.

Her ser du et lille udpluk af de typer reoler vi fører.

Skuffereoler Den optimale udnyttelse af plads

Skuffer øger arealet af plads, du kan lægge værktøj af på. Det vil især være en fordel for dig, der bruger mange mindre elementer og værktøj.

Maksimer din opbevaringsplads

Et skuffesystem øger din samlede opbevaringsplads mere end nogen anden løsning
Let tilgængelig, fuldt overskuelig.

Uanset om du foretrækker at tilgå dine skuffer indefra eller udefra, så er der en løsning, der passer til netop din bil.

arrowSe mere arrowSe mindre

Skab orden og overblik

Tag den orden du kender fra din værkstedsbænk med i din varevogn.

Med et skuffesystem, der åbner fuldt, har du et komplet overblik over din skuffe, og kan løfte elementer lodret ud - også helt inde bagved. Og når dine skuffer er lukket, låser de selvfølgelig, så du kan køre sikkert.

Skuffer fås i forskellige dybder, højder og bredder, så netop dit behov tilses bedst muligt.

arrowSe mere arrowSe mindre

Plads til de helt små ting

Sortimentkasser er den helt rigtige løsning til de mindste ting. Placér dine sortimentskasser strategisk, så du hurtigt kan tilgå dem. Med en skuffesektion til sortimentskasser er du godt hjulpet.

Vores skuffesektioner til sortimentskasser lukker naturligvis op 120%, så kassen let løftes op og ud uden at gå på.

arrowSe mere arrowSe mindre

Hyldereoler Opbevaring - nemt tilgængelig

Opbevar dine ting nemt tilgængeligt men samtidig sikkert med hyldereoler.
Så kan du køre på byggepladsen såvel som motorvejen uden at dine ting ender andre steder end lige der, hvor du har lagt dem.

Hylder til større elementer

Til de større elementer er åbne hylder en god løsning for hurtig og nem tilgængelighed, der sikrer effektivitet i arbejdsgangen.

Hylderne har en kraftig kant med en tilbagebukning, der gør at elementerne bliver der hvor de skal, også under frisk kørsel.

Vores udvalg af åbne hylder spænder bredt og kan tilpasses til netop de ting, du har behov for at bruge til din virksomhed.

arrowSe mere arrowSe mindre

Klodskasser til hylder

Klodskasser er den optimale løsning til mindre elementer, der skal være nemt tilgængeligt, men som er for små til at ligge løst på hylden. Stik hånden ned i kassen og tag, hvad du behøver - eller tag hele kassen med dig.

Hylder til klodskasser er en fleksibel løsning, hvor kasserne kan fjernes, hvis der er behov for en stor, bred hylde. Kasserne kan også skiftes i størrelsen, for at opnå den optimale udnyttelse af pladsen.

arrowSe mere arrowSe mindre

Langgodsskuffer Optimal udnyttelse af varerummet til lange elementer

Udnyt dit varerum med en dobbeltbund med langgodsskuffer, der kan trækkes ud af bilen - eller bevar det traditionelle gulv og stabl langgodsskuffer i højden.

Dobbeltbund med langgodsskuffer

Til den som har behov for at opbevare mængder af langgods nemt tilgængeligt og overskueligt er en dobbeltbund med to langgodsskuffer på langs og en på tværs en oplagt løsning.

En anden løsning er at placere langgodsskuffen på gulvet som fritstående element. Her kan skuffen stå enkeltvis eller monteres oven på hinanden.

I dette tilfælde inddækkes skuffeelementet naturligvis så det fremstår lukket og kan anvendes som en slags bord med lukket top.

arrowSe mere arrowSe mindre

Solid bæreevne og maximal tilgængelighed

Langgodsskufferne er solidt opbygget og har en formidabel kvalitet. Skuffen kan trækkes 100% ud som set på billedet - og låser automatisk i flere positioner, hvis ikke vippehåndtaget er aktiveret. Denne mekanisme kan også ses på billedet.

Skuffen har flere ventilationskanaler, så evt. regn eller anden fugt kan undslippe. Skuffen ruster uanset hvad ikke, da materialet er aluminium og rustfrit.

arrowSe mere arrowSe mindre

Arbejdsborde Tag dit værkstedsbord
med på vejen

Har du brug for et tørt og veloplyst arbejdsbord til at løse dine arbejdsopgaver, når du er på farten? Med en kombination af forskellige opbevaringsreoler sikres du muligheden for at have både arbejdsplads såvel som opbevaringsplads i din varevogn.

Et værksted på hjul

For de der har brug for at kunne tilvirke og rode med ting i tørvejr er det en oplagt løsning, at lade værkstedsbordet være en del af bilindretningen.

Det er naturligvis en fordel at bordet samtidig er veloplyst af bilens interiørbelysning. På den måde er du altid klar uden at skulle sætte en arbejdsstation op på dit kundebesøg.

Værkstedsborde fås naturligvis i forskellige størrelser og dybder, så de er tilpasset din bil og dit konkrete behov.

arrowSe mere arrowSe mindre

Udvid din arbejdsstation

En naturlig forlængelse af arbejdsstationen er forskellige løsninger, der folder bagud af bilens bagdøre.

En udfoldelig arbejdsstation giver mulighed for at anvende bilens stabilitet og fleksible arbejdsområde og samtidig holde fødderne på jorden og lade det meste af skidtet lande hér i stedet for inde i bilen.

Montér netop dét værktøj, du anvender mest på den udklappelige del.

Der findes forskellige udtrækløsninger til forskellige behov og køretøjer. Snak med os om hvilke(n), der er optimal for dit behov.

arrowSe mere arrowSe mindre