Det handler om at blive set, når man skal ses - men også om at kunne se det område, man arbejder i.

Der er uendeligt mange muligheder for at udstyre varevognen med lys. Her på siden ser du nogle af de typer vi arbejder med.

Arbejdslys Arbejd mere effektivt med arbejdslys omkring og i din bil.

Lyskilder i forskellige størrelser

Arbejdslys fås i forskellige størrelser og kan tilpasses dit behov. Vi laver komplette løsninger, der er korrekt sat op med bilens batteri(er) og kan styres på brugervenlig vis.

Kontakt os for at høre, hvad vi kan gøre for dig.

arrowSe mere arrowSe mindre

God belysning sikrer effektivitet

Med korrekt dimensionerede lyskilder monteret uden på eller inden i bilen kan området omkring bilen lyses fuldt op og sikre at dagens arbejde kan færdiggøres, selv hvis det trækker ud til efter mørkets frembrud.

Lyskilderne installeres naturligvis, så de ikke dræner bilens hovedbatteri. Du kan derfor roligt tænde for lyset uden at bekymre dig om at kunne komme videre igen.

arrowSe mere arrowSe mindre

Blitz & blink Når dit køretøj skal ses

Det handler ikke kun om at følge reglerne men også om personlig sikkerhed, når vi sikrer, at et køretøj kan ses. Både i daglys og i mørke.

Blitz-lys

Blitz lys er diskrete, når de ikke er tændt men meget effektive, når de er. Blitzene kører naturligvis synkront og i rytme med hinanden rundt om køretøjet.

Blitz-lys fås i forskellige størrelser og udformninger.

arrowSe mere arrowSe mindre

Rotor-blink

Fastmonteret eller magnetiske rotorblink skaber synlighed på vejen. Vi tilbyder forskellige rotorblink afhængigt af din bil og dit behov.

Kontakt os for at høre, hvad vi kan gøre for dig.

arrowSe mere arrowSe mindre

Lysbroer Når du virkelig vil ses

Et godt supplement til blitz og blink er lysbroer, der typisk mere synlige.

Når det handler om at blive set

Lysbroer er en oplagt mulighed, når det handler om virkelig at blive set ude på vejen, fordi de er så meget mere synlige end andre lyskilder.

Vi fører en række forskellige typer og størrelser af lysbroer. Vi monterer naturligvis kun lysbroer, der lever op til de gældende krav og regler.

En lysbro består af en sammensætning af blink, hvilket øger synligheden væsentligt.

arrowSe mere arrowSe mindre