Uanset om din varevogn skal have en fuld indretning med reoler og diverse udstyr - eller om den skal være en tom kasse til fragt af gods:

Bund- og sidebeklædninger gør hele forskellen mellem en lækker bil og en rå kasse. Og så er der i øvrigt alle de andre fordele.

Bund- & sidebeklædning Dit rum, ude på vejen

Med bund- og sidebeklædning i høj kvalitet opnår du at have et rum, der både er lækkert at bruge og holde rent - men som også giver dig bedre lysforhold og optimal udnyttelse af dit varerum.

Lav din bils blik-kasse om til et ægte rum

Med bund- og sidebeklædning i høj kvalitet kan du omdanne din bils kasserum til et lækkert arbejdsrum.

Overfladerne er nemme at holde rene og reflekterer lys, så rummet vil være mere oplyst. Samtidig har beklædningen en isolerende effekt både i relation til lyd såvel som temperatur.

Som set på billedet tv. fås bundbeklædningen med surringsøjer, der placeres efter ønske.

arrowSe mere arrowSe mindre

Passer som fod i hose

Vi anvender bund- og sidebeklædning udført i slidstærkt materiale og hvor gulvet har en riflet overflade, så du ikke skrider på det med vådt fodtøj.

Beklædningen skæres på CNC efter bilens nøjagtige mål, så linjerne er i orden.

Kanterne mod døre og bagenden afsluttes med en aluminiumsprofil, så de er beskyttet mod spark og slag.

arrowSe mere arrowSe mindre

Udvidelse af førerkabinen Udvid pladsen i din førerkabine ved at udskifte bagvæggen

Selvom der kan være flere formål med at udskifte bagvæggen er det typisk for at skabe mere plads til høje chauffører, der har behov for at rykke sædet længere tilbage end standardkabinen tillader.

Mere plads i førerkabinen

En udskiftning af bagvæggen mellem førerkabine og lastrum i din varebil kan skabe et større rum og dermed mere plads til at skubbe sædet tilbage, hvis du har lange ben - eller hvis der er behov for at opbevare ting i kørekabinen væk fra eksempelvis et beskidt varerum.

Den nye bagvæg monteres på de samme områder som den originale. Derfor kan den originale genmonteres, hvis det bliver relevant.

arrowSe mere arrowSe mindre