Proff-Bilindretning ApS

Professionel indretning af varevogne, hvor vejledning og rådgivning er højt prioriteret.

Totalleverandør af indretninger til varevogne

Proff-Bilindretning laver komplette løsninger til bilindretning. Vi tager udgangspunkt i brugerens behov uanset om det er til en enkelt bil eller en hel flåde.

Vi har en leveringstid på en færdig bilindretning på 5-8 dage fra et tilbud accepteres.

Grundlæggende har vi evnen til at skabe løsninger, som er skræddersyet til din bil og din hverdag. Det hele starter med en snak, hvor vi forstår dit behov og fortæller, hvilke typer løsninger, der kan være relevante. Inden vi går i gang har du en helt klar idé om resultatet og prisen. Til sidst leverer vi en bil tilbage til dig, som vi ved, skaber tilfredshed og effektivitet.

Mangler du en enkelt tilføjelse til din nuværende indretning hjælper vi også gerne med dét!

Proff-Bilindretning blev grundlagt tidligt i 2022 i Tinglev i Sønderjylland. Siden da er vi vækstet markant og har nu også lokationer i både Kolding og Esbjerg. Vi har et stærkt netværk af leverandører og samarbejdsaftaler, der sætter os i stand til at yde komplette løsninger i høj kvalitet til varevognsindretning.

Vores motivation stammer fra at skabe løsninger, der ikke bare skaber effektivtet men som også skaber arbejdsglæde for brugeren. En god løsning tager udgangspunkt i et konkret behov. Derfor lægger vi vægt på at yde vejledning og rådgivning, som er baseret på vores mange års erfaring i branchen.

Proff-Bilindretning ledes og drives af Martin Bager, som har mange års erfaring inden for branchen for bilindretning og udstyr til varevogne.

arrowSe mere arrowSe mindre

Vi står inde for god service
og høj kvalitet

Vi indretter biler for store virksomheder, bilforhandlere og enkeltmandsfirmaer

Vi har kapaciteten, netværket og erfaringen til at levere komplette bilindretninger til større flåder. Samtidig har vi evnen til at lave tilpassede løsninger, der som custom-make tilgodeser netop det specifikke behov, der kan være særligt for netop din virksomhed.

Vi dækker hele syd- og Sønderjylland via vores lokationer i Kolding, Tinglev og Esbjerg. Her har vi vores værksteder og lagre. Desuden laver vi efter aftale udkørende service.

Befinder du dig langt fra Syd- og Sønderjylland, så formidler vi naturligvis kontakten til vores samarbejdspartnere i resten af landet, som også fører Finnerup-produkter såvel som de andre elementer i vores produktportefølje.

arrowSe mere arrowSe mindre

De bedste løsninger er funderet på gode produkter og god service

En indretning er ikke bedre end kvaliteten af de produkter, der anvendes. Derfor er vi stolte af at være forhandlere af TÜV-godkendte bilreoler fra danske Finnerup såvel som sofistikerede indretningssystemer fra tyske Bott. Helt generelt fører vi kun produkter af høj kvalitet og pålidelighed. Vi har mange års erfaring i branchen og kender vores kunders behov.

En varevogn skal kunne holde til at blive brugt. Det samme skal den indretning, der puttes i den. Derfor er et grundlæggende princip hos Proff-Bilindretning at vores produkter er solide og nogen man kan regne med. Vi er også klar over, at forskellige kunder har forskellige behov. Derfor strækker vi os over et bredt udvalg.

arrowSe mere arrowSe mindre

Vi er certificeret el-bil installatør

Vi arbejder med både konventionelle biler såvel som elektriske. For bilens elektisk-tekniske krav såvel som vores egen sikkerhed har vi opnået certificering til arbejde og installation i elektriske biler.

Du kan derfor rolig overlade opgaven til os - uanset hvilken slags bil, du kører.

arrowSe mere arrowSe mindre

Solid bilindretning fra danske Finnerup

Vi er forhandler af danske Finnerup, som er kendt for sine solide og troværdige indretningssystemer. Finnerup byder på gennemførte bilreoler, der kan mere end man typisk forventer af en bilindretning.

Bundsolid. Med bilindretning fra Finnerup kan du regne med at tage din indretningen med dig over i den nye bil, når du engang skifter køretøj.

arrowSe mere arrowSe mindre

Gennemførte løsninger fra tyske Bott

Vi er forhandler af tyske Bott, som er kendt for stor tilfredshed blandt sine kunder. Med bilindretning fra Bott er du sikker på en sublim produktoplevelse.

Bott byder på et enormt produktudvalg og integrerede løsninger.

arrowSe mere arrowSe mindre

VORES FOLK
team
Conni Lund Bager
Kontor Kolding
team
Lars Andreasen
Montør Kolding
team
Brian Johannsen
Montør Tinglev
team
Rasmus Meyer Hasle
Montør Esbjerg
team
Keld Agerholm Brogaard
Montør Tinglev
LEDIGE STILLINGER

Her finder du vores ledige stillinger. Du kan også altid følge med på Linkedin, hvor vi slår ledige stillinger op.